Standard side

 

Jerv har god grunn til å smile bredest i dag.

I dag feires det bursdag både her på Frekhaug, hos Jarak i Måndalen, ikke langt unna oss hos Jerki og videre hos Jaimie i Bodø og Jolie Bella i Dilling.

 

Da gjenstår det bare å ønske guttene...

....og jentene fra J-kullet en fin dag og feiring.

Kan ikke si at vi har vært skjemt bort med finvær og sol denne høsten. Da er det godt å ha egne "solstråler" som møter dagen og meg like blid og fornøyd uansett.

Bortsett fra "graden" av væte på dachsene og meg selv, er morgenrutinene de samme. Alltid tur først. Så følger frokost til Jerv og Lexie, mens jeg nyter en kopp kaffe og nyheter på nett. Siden Lexie alltid holder meg med selskap, er det om å gjøre at jeg har vært nøye med å tørke henne etter våte morgenrunder for å slippe selv at hun tørker seg på meg.

I morges var det meldt en etterlengtet tørr morgen. Slike morgener er en herlig start på dagen for ikke å snakke om å kunne starte uken slik. Så feil man tok, det haglet intenst og lenge. Rett på tørk for både folk, "fe" og yttertøy.

Uansett hvor godt jeg tørker av dachsene, sørger Lexie for å tørke den siste væten av på meg. Hun har jo fast plass sammen med meg i go'stolen.

Jerv derimot er sin vane tro og trekker seg alltid tilbake i buret sitt.

Men tror han at noe er på gang, stikker han ikke bare hodet fram....

....men sørger også å få full oversikt om det er noe å "hale"

Selv om de får hver sin ball med godbiter i, må de kryss-sjekkes. Kan jo hende jeg har fylt de opp forskjellig.

Da er det enklere med pannekaker, en overraskende avslutning på godbitseansen vår, en bra oppspriting av en grå og regnfull dag.

Av og til må det være lov å skeie litt ut for disse to, som lyser opp dagene mine, bare med å være seg selv.