BLOGG

Hadde jeg bare visst hva jeg gjorde riktig gangen, hadde det blitt flere nydelige gardeniablomster, i stedet for å måtte knipe bort brune knopper.

Men nyter i hvert fall denne så lenge den varer og krysser fingre for flere.

En helt annen kategori og over til pinsen, begynte surt og vått, men avsluttet heldigvis med stigende temperatur og besøk av solen.

Nå er det bare litt morgenkos kombinert med bloggskriving.

Må jo få med meg hilsenen fra Girko og Lara. De tilbragte pinsen på hytten i Valdres. Der har Lara blant annet vist pappaen sin mange stier, spennende steder og ikke minst veien hjem. 

Heldigvis er de andre uteplantene mine mindre kravstore når det gjelder stell, enn gardeniaen. 

Ellers har det gått mer i å helle av vann, enn vanning. Det har nemlig værgudene tatt seg av.

Men må uansett til en runde for å luke bort visne blomster og ellers ordne opp til ettermiddagens besøk. Så heldig med været. Resten er opp til meg, så får se å sette i gang. En fin dag til dere alle.

Overraskende og gledelig hilsen midt i pinseferien fra Sverige. Kan det bli koseligere enn NovIsca News med go’gutten Axel? Derfor et lite innhopp her på bloggen på slutten av vår pinseferie og tilbake til hverdagen hos grannelandet. Mente å huske at 2.pinsedag der, var «byttet ut» for at Flaggans dag skulle bli fridag. Måtte for sikkerhets skyld sjekke med Karin.

Sänder en hälsning från Ingarö där vi tillbringat helgen med härligt sommarväder. Barnbarnet Axel och Nova är bästa vänner. Axel berättar gärna historier för Nova som lägger huvudet på sned och lyssnar.

Isca är för det mesta upptagen med att leka med sin boll eller ta ett uppfriskande bad. 

Dagens bonussang til glede for Axel og alle oss andre, som enten nyter eller venter på sol og sommervarme.