Takk for meg!

Juni 2009 ble Kennel Varri godkjent. Varri er et samisk ord for fjell. Dette navnet ble valgt på grunn av vårt forhold til Nord Norge, nord-norsk natur og samisk kultur.

12. juni samme året lanserte jeg min egen blogg, og 14 dager senere ble kennelen første kull født.

Da hadde jeg allerede drevet kennel og skrevet blogg i 7år. Ulf og jeg startet da opp med kennel Captator. Syntes ikke det navnet passet for miniatyrer. Derfor startet jeg opp kennel Varri med Captators Cerinne som stamtispe.

De følgende årene ble det ytterligere 11 kull, med L-kullet i september. 2016, som det siste.

Med andre ord så kan jeg se tilbake på 10 år, både med eget oppdrett og mer eller mindre daglige blogginnlegg.

Det syntes jeg var vel verdt å feire. Og hva er bedre enn med familie og gode venner?

Inviterte antall etter det jeg mente å ha plass til , og for også å med meg ekstraordinært årsmøte i dachshundklubben her, feiret vi sammen i går.

Selvfølgelig måtte det bli bursdagskake på oss, mens Jerv og Lexie koste seg med griseøre. Ellie hadde «medbragt» og var vel fornøyd med det.

Men feiringen var ikke bare for «tiåringen» Varri. Bestemte meg også for flere år siden, at dette var også en passende anledning til å sette strek for bloggen. Akkurat som dachsene, har den vært en del av dagliglivet mitt disse årene. Så takknemlig for alle som har fulgt bloggen, for koselige hilsener og trøst i tunge tider. Har heller ikke vært et «enmannsverk» Ulf var ivrig bidragsyter med bilder i likhet med alt jeg har fått fra valpekjøere og ellers venner, kjente og ukjente. Har blitt en utstrakt mailvirksomhet etter hvert, i tillegg til bloggen. Trekker meg ikke helt tilbake, og det håper jeg at dere heller ikke gjør. Men her på bloggen gir jeg meg.