BLOGG

Da er dachsenes tog allerede unnagjort puljevis utover holmene.

  
Mor og datter, Aino og Frid

Ingenting å utsette på verken vær eller natur På den utvalgte ruten.

Derfor la vi inn rikelig med stopp, både for å slå av en prat på vår vei ...

...og nyte omgivelsene. Men jeg jukset med flere av dagens bilder. Slik ser naturen ut her i mai i ønskevær, men det får ikke Nord Norge i morgen.

Vel i hus var det klart for fotballens store dag, med kamper i ett på fjernsynet. Så mye interesserte det dachsene.

Tviler på om den øker noe mer, når Brann skal i aksjon senere i ettermiddag. 

 

SÅ DA ER DET BARE Å LADE OPP TIL MORGENDAGEN FOR FULL MUSIKK

Valget er ditt 🎼🎺🇳🇴🎤🎸⚽️

eller

På kveldingen og etter at jeg hadde lagt ut bloggen, viste det seg at Svea hadde enda en valp "innabords" En tur til veterinæren, og så var kvartetten økt til en kvintett, 4 tisper og 1 hanne. 

Ønsker siste tispen også velkommen til verden. En lykkelig avslutning på lørdagskvelden.

Søndagsmorgenen startet like positivt. Før resten av dachsene stod opp, ble det en liten Og planlagt fotoseanse på Frid for å vise frem hennes søte, lille babymage.

Hvis jeg skal være helt korrekt, ( og det skal man jo være ) så kom første telefonen allerede i går kveld.

Da hadde Svea født to valper, begge tisper. Så var det bare å vente på neste oppringing.

Den telefonen kom først i dag. I løpet av natten ble det født ytterlig en tispe og en hanne.

Alt er vel med Svea og valpene. Glad og lettet på samme tid. Så bar i hvert fall turen til Budapest i mars frukter, selv om det bare gjaldt for Svea. Heldigvis ble det ikke lenge å vente, før jeg kunne legge ut på nok en tur for Frid, som blir neste dachsemamma av våre.

 

 

Når værgudene ikke tilgodeser oss med ønskelige maidager, får vi nytte de vi får. Det passet i hvert fall ypperlig til blodsportrening.

Ble veldig glad da Jerv var ivrig på å komme i gang. 

At han innimellom delte konsentrasjonen sin mellom blodspor og matmor, som skulle forevige dagens trening, får vi bare ta med. Kan ikke påstå at han gikk strake veien til sporslutt, men jobbet seg greit fremover. Det gikk i passende fart, han visste og viste hva det hele gikk ut på. Vi har god tid til Jerv er gammel nok til å stille på prøve. Den tiden skal vi nytte til jevnlige treninger.

Jerv er i hvert fall vel fornøyd med å komme til klauven ved sporslutt. Aller mest gleder vel godbitene og rosen som følger med. Kort sagt, så er vi alle fornøyd, og det til og med på fredag den trettende.

Gleden ble ikke mindre, da Varriene øynet vafler. Litt panikk underveis, da de små oppfattet "kan ikke brukes" De var nok redd for at det gjaldt vaflene, mens jeg snakket om bildet. Hadde aldri drømt om at blitsen kunne avsløre så godt at stålfronten burde vært polert først. 

Men gjort, eller rettere sagt ikke gjort, er gjort, og vaflene gikk i hvert fall ned på høykant både hos Varriene i stuen og Captatorne både oppe og nede i dachsehytten. Og hvis det følger med vafler etter Jerv sine blodsportreninger, håper de at han virkelig legger seg i hardtrening.

Kan verken by på sol eller varme fra Gressholmen, men hva gjør det når jeg har fått og kan dele en meget sommerlig utgave av NovIsca News

 

Hej

Vi är på Fårö och njuter av sommarväder. Taxarna tycker det är härligt att springa fritt. 

 Isca jagar citronfjärilar och sädesärlor. 

Nova är förståndig och lägger sig i skuggan mellan odlingslådorna. Det är skönt att svalka sig i havet. 

 

Matte och husse har även tagit årets första dopp.

 Hälsningar Karin & NovIsca..

Dagens bonusstoff blir enda et bilde av Nova og Isca. Hadde en liten "prat" med Karin på nettet, og like etterpå kom følgende hilsen.Tusen takk for både begge hilsenene og de jevnlige som kommer fra dere. Alltid like koselig, enten de kommer fra Lidingö, Fårö eller Ingarö. 

 

Kom nyss hem från promenad. Vi är helt ensamma på stranden och det är 25 grader varmt och svag bris. På väg hem tittade taxarna (kopplade) storögt på en häger som spaserade.