BLOGG


31.des.2011 NYTTÅRSAFTENTIL FAMILIE, VENNER, VALPEKJØPERE, SAMARBEIDSPARTNERE

OG ALLE BESØKENDE PÅ SIDEN

ØNSKER VI ET....

30.des.2011 PÅ FLYTTEFOT.....

....MED CAÏSSA OG CELESTE LUNA

Med alt klappet og klart, gikk det både enkelt og raskt å komme seg avgårde med morgenekspressen til Oslo. Ulf kjørte oss inn til jernbanestasjonen, og der måtte vi vente en liten stund, før vognene ble åpnet for passasjerene. 
Synnøve og Doffen

Det var nok ekstra mange dyr med på denne avgangen, for jeg så at det "forsvant" folk med hunde,-og kattebur inn i andre vogner også.
Varriene og jeg var heldige og hadde veldig koselig reisefølge over fjellet.
Eva-Lena og Hugin

Hundefolk har alltid noe å snakke om, så tiden østover gikk fort. Dessuten må jeg få takke Eva-Lena, som ikke bare tok så fine bilder av valpene, men sendte de også til meg, slik at jeg kunne bruke de på siden min. Det satte jeg stor pris på.

Valpene oppførte seg esemplarisk på turen. De vekslet mellom å sove, kose og nyte all oppmerksomheten de fikk både av de medpassasjer på 2 og 4. Jeg hadde lagt et eget pledd i reisevesken deres, slik at de ikke ble levert med tissevåte pledd. Men utrolig nok var pleddet like tørt, da vi kom til Oslo.
Indra og Celeste Luna sitt første møte

Vel fremme på Oslo S var det både en stor og spent "delegasjon" som ventet på oss. Her var det bare om å gjøre å få unna hilsingene i full fart, slik at valpene, som var dagens hovedpersoner, kunne bli overlevert. Indra var så heldig, at hun fikk æren av å ta imot deres valp.
Felix og Celeste Luna

Heldigvis for Felix måtte han ikke vente så lenge på tur, og mens vi voksne tok oss av papirer og praktiske ting, ble det mye klapp og kos på den nye valpen deres. 
Deretter gjensto bare min avskjed med Celeste Luna. Den velger jeg å se på som, "på gjensyn" 
Jeg ønsker Elin, Joakim, Indra og Felix til lykke med det nye familiemedlemmet.
Tusen takk for den gode kontakten vi har hatt i ventetiden og håper at det kan fortsette.
Jeg har allerede fått både tilbakemeldinger og fine bilder. Tusen takk! Utenom bildet under, legger jeg en link til flere bilder fra "den store flyttedagen"
Celeste Luna prøveligger den nye sengen sin.

Så ble det endelig Caïssa sin tur. Hun ble tatt imot av matmor AnnKristin, Kristine og Martine, hennes bestevenninne. De ventet tålmodig til familien Janitz kom seg vel avgårde på hjemvei.
Jeg var invitert hjem til Caïssa sin famile. Derfor ventet vi med alt det praktiske til vi var vel fremme der. Matfar og Vebjørn ventet spent hjemme. Nå fikk også de endelig se det nye vidunderet.
Kristine og Caïssa

Det skulle jo være enda enklere å gjøre flere ting på en gang mens man satt i en god og varm stue og drakk kaffe, mens hundepraten gikk og de siste underskrifter kom på plass. Det gjorde det ikke. Bildene jeg tok ble så mislykkete, så alle Caïssa-bildene kom på mail til meg i dag. Tusen takk for "lånet" og bryet.
Et lykkelig trekløver. Heldige Caïssa som både har en "søster" og en "reservesøster"

Ja, Caïssa er virkelig heldig. Hun kommer til å få det så godt hos fam. Lesund. Lykke til til dere alle med Caïssa! Tusen takk til deg også, Ann Kristin, for ventetiden som vi har "delt" Håper på at vi kan fortsette den gode kontakten. En liten ekstrahilsen til "storebror" med det gode fanget. Gjett om Caïssa koser seg da. 
Og til slutt; tusen takk for meg! Det var så koselig å få komme på besøk og få treffe dere.
På gjensyn Caîssa

Caïssa sov, da Ann Kristin skulle kjøre meg tilbake til Oslo S, så avskjedskosen måtte jeg bare motstå. Og jeg kan i hvert fall ikke skylde på det, at jeg litt senere ruslet rundt i Oslo og syntes synd på meg selv. Plutselig var jeg uten både valper, oppgaver og ansvar. 
På toppen av det hele, var "tomheten" helt grunnløs. Alle 4 valpene har fått de beste hjem, man kunne ønske seg. Nei, det var bare å ta seg sammen, koble inn fornuften og komme seg tilbake til Oslo S, gå på flytoget og komme seg hjem til Salhus. 
Ulf hentet meg på Flesland. Det ble sent og rett i seng, og etter en natts søvn og en liten prat med alle fire valpeeierne, var jeg tilbake til "normalen" 

Bilder av Aino og Atie på http://www.kennel-captator.com 
Aino er med, fordi hun var "utvalgt" til Ulf sin fototur.
Atie er med, fordi hun lurte seg med på bekostning av Flickan.

28.des.2011 RINGEN ER SLUTTET,.....

.....og nå er både vår og Atie sin tid med valpene over. Atie har vært en kjærlig og dyktig mor. Bestemor Cerinne har fulgt interessert med på barnebarnas utvikling, mens oldemor Astra har hatt full oversikt, akkurat slik som hun imponerte oss med sine egne kull.
Tilbakemeldingene om Corrado og Canto er bare opløftende og positive. Valpene har funnet seg vel til rette både med sine nye familier og i sine nye hjem. 
Caïssa og Celeste

Nå er også tispene reiseklare. Alle forberedelser er unnagjort, og sakene deres er ferdigpakket. NSB har fått ryddet vekk problemene på skinnegangen, så i morgen tidlig tar Caïss, Celeste og jeg plass på morgenekspressen til Oslo. Jeg vet at der venter to spente familier på oss. De siste dagene har nok gått spesielt sakte for barna, men nå er alt i boks og valpene bare timer unna.
Ulf og jeg skal nyte siste kvelden med de her hos oss. Det blir så tomt hver gang valpene flytter og valpegården skal pakkes vekk. Men vi ønsker jo gode familier for valpene våre. Vi sittter igjen med gode minner fra den første valpetiden og setter like stor pris på det hver gang vi får "følge" med i livene deres, enten det er på tlf.,mail, bilde eller at vi treffes.

Lykke til alle C-ene våre!
Klapp og kos fra Sigrun og Ulf

27.des.2011 AVSKJED MED DE SMÅ VARRI-GUTTENE

Da var jeg tilbake igjen, etter et par dagers "nødvendig" pause. Av og til er lysten til alt man skulle ha gjort, større enn både tid og krefter. Vi har hatt noen fine juledager, og i går hadde vi den store kalkunmiddagen her med 12 til bords. Da holder det ikke bare med å servere kalkun. Den skal være større enn fjorårets. Slik har det vært siden barna var små, så det sier seg selv, at vi etter hvert har kommet opp i en gedigen størrelse. Dessuten må jo fuglen få plass i steikovnen. I år hadde vi ny komfyr, men vi kan ikke holde på med å skifte ut komfyr i takt med kalkunstørrelsen. 
"Farfar" og Corrado

Men før vi gikk i gang med middagsforberedelsene, fikk vi besøk av den nye familien til Corrado. Jaroslav hadde besøk av foreldrene sine i julen, og de skulle reise tilbake til Slovakia i går ettermiddag. Nå rakk de både å få hilst på Corrado og vært litt sammen med han, før de måtte dra til flyplassen.
"Nina" og Corrado er allerede blitt bestevenner.

Det er ingen tvil om at Corrado kommer til å få det godt hos sin nye familie. Vi ønsker dere lykke til med det nye familiemedlemmet. 
Det gledet oss å høre at den første dagen hans hos dere gikk så fint. Da kvelden kom, ville han legge seg i buret sitt, og der sov han søtt og godt hele natten. 
Heldige Canto som skal dele bo med Morten