BLOGG


31.okt.2010 NÅ SKAL DET BÅDE SJARMERES....

Riktig sjarmerende, men Boe kan også gå pent i bånd.

OG IMPONERES.

Boe er klar for turen hjemover, men først fikk han leke litt nede i Viken.

DERFOR ØVER OG PRØVER BOE SÅ GODT HAN KAN

Vi trener på å gå i bånd. Da bærer vi han et stykke vekk fra huset vårt, og gå hjem igjen. Det går fint og bedre og bedre for hver gang. 
Vi bruker navnet hans bevisst, for nå vet vi at han skal kalles Boe, og ikke bare ha det på stamtavlen sin. 
Dessuten har Boe flyttet inn til de voksne hundene om natten og ligger så fint og sover i buret sitt. I dag var det nok ekstra godt å ha så mange hunder rundt seg. Da han var ute i hagen i morges, var det tydelig, at han forventet at brødrene skulle dukke opp. Boe var i hvert fall klar til felles lek og morro. Heldigvis var resten av flokken vår klar til å steppe inn, og det ble både helt topp og så  langvarig, at jeg måtte gripe inn, slik at Boe fikk nødvendige og noen små høneblunder innimellom.
Jeg kan også fortelle at Brigg finner seg til rette i sitt nye hjem. Med bare en liten "sovepause" midt på natten og et lite tisseuhell, må det kalles mer enn godkjent. Det er ikke lett å både skulle logre og være glad og samtidig ikke "lekke" fra en tissetrengt liten blære.
Både Brigg og"Bravo"/ Brage sine eiere er så flink å gi tilbakemeldinger, og vi følger også opp, det beste vi kan. Vi setter utrolig pris på den gode kontakten vi har med valpekjøperne våre. Det er like stor stas hver gang vi får en mail, telefon eller bilder. Tusen takk til dere alle sammen!

30.okt.2010 TOK VI FARVELL MED BRIGG

Maria, Aina og Brigg

VI GRATULERER MED NYTT TILSKUDD I FAMILIEN.

Så var tiden kommet lfor Brigg sin flytting. Den nye familien hans har vært og hilset på Brigg flere ganger, og det var godt å se hvor hjertelig gjensynet var. Da er det så mye lettere å "gi slipp." Brigg kommer til å få det så godt. De er en erfaren"hundefamilie, og jeg tenker at Brigg ble ekstra glad da han kom hjem og fikk treffe igjen Martin også. Det er ikke alle valper som er så heldig at de får en "storebror" som har med kosebamse første gang de møttes.
Vi har allerede fått de første tilbakemeldinger om Brigg. Der går alt bare bra, og det gleder oss like mye hver gang.
Vi har kost oss sammen med deg, Brigg. Du blir savnet her, men nå har du fått en ny og flott familie. Heldigvis kommer våre veier til å krysses mange ganger i fremtiden. 
Ha det godt Brigg, og på snarlig gjensyn!
Geir og Brigg, allerede to gode kompiser

KOSELIG HILSEN FRA BRAGE, "BRAVO"

I dag fikk jeg lang mail og mange fine bilder. Det er mye å gjøre seg kjent med og undersøke for en liten valp i helt nye omgivelser. Hva mer kan en ønske seg når alle parter er fornøyd, legger alle forhold til rette og trives i rollen som hundeeiere til en brun liten dachs. 
I dag måtte det bli Johanne sin tur å vise fram "Bravo"

SISTEMANN UT BLIR BOE

Ting har løst seg til det beste for Boe. Nå er han også solgt, og vi vet at en familie venter i spenning på at han skal komme. Det blir først over neste helg. Jeg sender en spesiell hilsen til dere og lover å legge ut mange fine bilder av Boe i ventetiden. 
Fra formiddagens lek i hagen. Både Boe og Brigg ser litt betuttet ut, mens de i virkeligheten var i full vigør med en tennisball.

29.okt.2010 DA HAR BRAGE FLYTTET.....

I formiddag lekte Brage både vel og lenge med en tennisball, som han fant ute i hagen.

OG HAR FÅTT EN NY OG HYGGELIG FAMILIE......

3/4 av Brages nye familie er samlet i sofaen.

SOM KOMMER TIL Å GI HAN RIKELIG MED OMSORG OG KJÆRLIGHET

Brage har fått en god armkrok å slappe av i.

TAKK FOR TIDEN HOS OSS, BRAGE! VI KOMMER TIL Å SAVNE DEG.

Siste lekerunde med gjengen. I morgen flytter Brigg.

28.okt.2010 ER DET IKKE DET ENE, SÅ ER DET DET ANDRE

I dag har jeg store problemer både med internett og e-post på maskinen min. Ikke kommer jeg på nett, og i tillegg kan jeg hverken motta eller sende e-post.
Til dette problemet forhåpentligvis er løst i morgen, ber jeg om at dere benytter Ulf sin adresse, u-furnes@online.no
Boe har vært på lang tur og titter opp av hundevesken

BOE ER SNART ENESTE HANE I KURVEN

I morgen flytter Brage, og på lørdag drar Brigg. Boe, derimot, som allerede har vært på "flyttetur" og med rask retur til Salhus, blir igjen alene. 
Til å begynne var det tungt å tenke salg og enda et nytt hjem. Nå velger jeg å se fremover og lar reist være reist og returen med. Uansett er det viktigste at Boe får et godt hjem.
Boe er en fin og trivelig liten kar, og som bildene viser, liker han godt å være ute. Regnvær er heller ingen hindring, uteliv er gøyt uansett vær og vind.

Hva lukter jeg her?

Noe godt å tygge på

En sprek liten kar

27.okt.2010 IKKE DÅRLIG VÆR, BARE DÅRLIGE KLÆR,...

Og ut av busken dukket Brage opp.

OG DET PROBLEMET HAR IKKE VARRI-GUTTENE

Brage og Brigg har pause i rabarbraen.

"VI STÅR HAN AV".......

er et av de mest kjente nordnorske uttrykk. Det er sågar valgt til det flotteste under en avstemming. Jeg syntes dette uttrykket passet så godt til dagens bilder. Dessuten så jo Varri-guttene dagens lys nettopp i Nord Norge.
I enkel forstandhandler uttrykket om været. Men jeg tror ikke det hadde blitt så populært, hvis det ikke lot seg overføre. Dette er nok også grunnen til at det overlever.
I dag er ikke været like viktig som det var, før i tiden, men det handler om mer enn vær. Det skal gå bra, liksom at vi takler overmakten, enten det er vær eller andre ting.
Dessuten er "vi" viktig. Det gir en følelse av at man greier ting sammen. Jeg synes det passer så fint, nå som Brigg og Brage er på flyttefot. De får nye hjem hvor både de voksne og barna har forberedt seg på å få en ny liten valp i huset. Jeg er overbevist om at dette blir en lykkelig "forøkning" i familien og til gjensidig glede. 
Den eneste som ikke flytter nå, er Boe. Som jeg har skrevet tidligere, var ikke "damen i Sverige" en slik valpekjøper, som jeg selger hunder til Derfor returnerte jeg hjem med Boe. Derfor er han fortsatt til salgs, og jeg håper og tror at han snart får et like godt hjem som brødrene sine.
Fremst står Boe, som trenger et nytt hjem.

26.okt.2010 EN FOR ALLE-ALLE FOR EN

I HUNDRE OG FULL RULLE,.....

FØR "OPPLØSNING" AV VARRI-GUTTENE