BLOGG

Din overskrift


1.juli 2010 NORD NORGE

Da er vi stoppet for kvelden, og vi befinner oss rett nordom Mosjøen.
Turen så langt har gått fint, hvis vi ser bort fra og ikke irriterer oss over all "bortkastet" tid mens vi har stått i kø og ventet på ledebil pga veiarbeid. Det betyr iallefall at vi får flere utbedrete veier på sør.

Forsinket start,....

men i går formiddag kom vi oss avsted, Ulf, jeg og ti hunder. Katha var sterkt savnet, og det ble ikke bedre da vi traff på de første snøflekkene oppå fjellet. I går var det liksom ingen grunn til å stoppe, for det var jo alltid for Katha vi tok disse pausene i snøen. Hun elsket å ploge seg frem med hodet ned i snøen. Det var like stor stas hver gang, og vi koste oss med å se på. Nå har vi bare medisinen hennes med oss, for den var pakket ned, før Katha ble akutt dårligere. 
Nå har vi funnet oss en rolig skogsvei for natten. Her blir det fint å lufte hundene i morgen tidlig.
I morgen kjører vi frem til Gressholmen, så da blir det enklere å legge ut stoff og bilder. Da skal jeg også ordne om på denne siden, slik at juli blir på samme måten som de andre mnd. og bildene i vanlig str.


31. juli 2010 NOK EN KVELDSTUR MED DEN VORDENDE MOR.

VI GÅR TIL FJÆREN OG.....

SER EN KITER I AKTIVITET,....

MEN CERINNE DRAR OG VIL BARE HJEM....

...når alt det det som må gjøres før leggetid, er unnagjort. I dag har hun vært svært ivrig hver gang vi har gått ut, men får det plutselig svært så travelt med å komme seg tilbake til sengen sin. Der har hun trukket seg tilbake og slappet. Vi er sammen med henne hele tiden og legger, så godt vi kan, forholdene til rette for henne og den kommende fødselen.

En koselig hilsen fra Ante og Kiki. De trosser vær og vind. Dette bildet er fra Nordgardsfjellet, et populært mål, for både to- og firbeinte. Her treffer Ante gamle kjente, men er også glad for å få nye "fjellvenner".

30.juli 2010 GJØR JEG EN VRI.....

OG VISER KVELDSTUREN....

MED EN VELDIG DREKTIG CERINNE.

VI TOK OSS GOD TID,.....

OG CERINNE KOSTE SEG.

NÅ FÅR HUN SÆRBEHANDLING....

OG TURER ALENE OG I EGET TEMPO,....

SELV OM HUN BÅDE ER FIN OG SPREK.

Da vi kom hjem, ble været enda bedre, men det får så være. Nå tar jeg både jeg og kameraet fri resten av kvelden.

29.juli 2010 EN ETTERLENGTET SOMMERDAG....

Solen skinner på mor og datter.

CERNNE NYTER SOLEN OG VARMEN,...

Et "ferskt" bilde av Cerinne på 59. dagen fra første parring.

ULF GRILLER,.....

Ulf i aksjon med mye god mat på grillen, direkte fra malingen.

OG MATEN SMAKER "I DET FRI".

Det er alltid godt å våkne til varmt sommervær og enda bedre når solen også dukker opp senere på formiddagen. Da måtte dagen benyttes ,både til maling og grilling. 
Ulf fikk malt så mye som han hadde planlagt. Deretter ble det grilling på verandaen. Som vanlig sto jeg for salaten og dekking av bordet, mens Ulf grillet. I dag hadde vi både koteletter og lammelår. 
Vi avsluttet måltidet med fersk ananas og is. Da var jeg så mett og "segen" at ikke engang kaffen fikk liv i meg. Derfor tok jeg med meg Aino og Atie en tur ut på holmen. I det fine væretvar det fullt av folk. Der var mange hunder også, men dere kan vel gjette hvem som var de eneste hundene i bånd? Selv om jeg opplever løshunder gang på gang der ute, slutter jeg ikke å forundre meg over, hvor uansvarlig mange hundeeiere oppfører seg. 
Når vi passerer disse hundene, roper og roper eierne på de "lydige" hundene sine. At det ikke skjer flere uhell, er nok bare rein flaks.  
Ellers har Cerinne flyttet ned til oss. Nå er valpekassen klar inne på soverommet vårt. Foreløpig foretrekker hun buret sitt. Vi venter heller ikke noen fødsel, før over helgen.
Jeg leser gammelt nytt i gårsdagens BT, mens jeg venter på deilig grillmat.

28.juli 2010 JEG HAR HATT FRIDAG....

Den blå byen.

OG BESØKT SORTLAND,....

Detalj fra en blå vegg.

"DEN BLÅ BYEN VED SUNDET"