BLOGG


29. juni 2010 KATHA 12/4 1998-29/6 2010

CJ Baronessen Katharina von Bayeren

Minnene lever videre.

Vi har visst det lenge og trodd at vi var forberedt, men det er like tungt og trist hver gang en av våre hunder går bort. 
I det lengste håpet vi på at Katha skulle få en siste sommer i Harstad. Det var årets høydepunkt for både henne. 
Derfor var vi både på ekstra veterinærkontroll med henne og utstyrte oss med medisiner for hele sommeren, selv om vi hele tiden hadde i bakhodet, at hver dag vi fikk med Katha, var bonustid.
Slik skulle det ikke gå. Det ble ingen ny Nord Norge-sommer sammen med Katha.
Utpå dagen, mens jeg var på besøk hos min mor, ringte Ulf og sa at Katha plutselig var blitt mye dårligere. Da visste vi at dagen var kommet.
Ulf tok den tunge turen til veterinæren, og Katha sovnet inn i armene hans.Mina og Katha, to gode venner på sommerferie. Dette blir første sommeren i Harstad uten våre kjære venner. Savnet blir stort.

TAKK KATHA !

Jeg kunne ha skrevet så mye om Katha, men alt blir bare enda tristere mens jeg skriver. Nå har jeg skrevet, forandet og slettet gang på gang. 
Jeg har ofte skrevet om Katha på hjemmesiden, og 25.mai handlet hele bloggen om henne. Da hadde vi tilbakelagt en helg i uvisshet, men den gang gikk det godt. Det gjorde det ikke i dag. 
Du har vært en god og kjærlig hund, Katha. Vi kommer til å savne deg, men skal ta vare på alle de gode minnene.
R.I.P. kjære, kjære Katha.

Snill og kjærlig mot alle. Her får oldebarnet ,Aino, kos av henne.

28.juni 2010 NOE OVERSETT OG NOE UTSATT

Bare se, men ikke røre, Aino!

Hilsen fra Ante på hyttetur.

Hei!
Sender en liten hilsen fra hytten på Radøy. 
I går kjørte vi båten ut, og jeg fikk på min nye flytevest.
I dag fikk vi besøk av farfar og naboene. De hadde tatt tuen bort i Furuholmen til han.
Nå er de dradd hjem, og jeg er så trøtt, at jeg ikke kom lengre enn til inngangen. 
Her ligger jeg......
Hytteklem fra Ante.

Jeg overså mailen i går kveld, så hilsenen er litt på etterskudd.
...en laaaangflaaaat og sliten dachsegutt.

Flyter på sjarmen.

Aino er ikke bare god til å sjarmere. Hun er simpelthen både utlært og rutinert. Tid og sted spiller heller ingen rolle. Hos henne er den skrudd på hele dagen og går på sparebluss når hun sover. Da er hun fulladet til enhver tid. 
Her vil Aino opp på fanget.

Kveld i Salhus

Vi skulle vært på vei nordover, men i stedet er avreisen er satt på vent. Årsaken er at Ulf har blitt syk og måtte til lege. Der har han vært i hele dag. Han har fått medisin. Han må få oppføling i Harstad. Nå må vi bare vente og se når han føler seg opplagt til den lange bilturen. 

Atie har fått godbiten sin.

Deretter er det GOD NATT til alle små.

27.juni 2010 RESERVELØSNING:

Assistentene "hjelper" med dagens blogg.

Ikke all hjelp, er god hjelp.

I dag har vi vært effektive, men det har gått på bekostning av fotograferingen. Jeg har heller prioritert å ta med flere hunder om gangen.
Rydding og klesvask er unnagjort. Ulf har slått i hagen, og vi har hatt et uventet og koselig besøk.
I stedet for å ramse opp dagens innhold og få bilder av Ulf, henviser jeg heller til hans side.

www.kennel-captator.com 
Avslutningsvis vil jeg bare få takke Aino og Atie for dagens hjelp og deretter avslutte videre samarbeid når det gjelder skriving på hjemmesiden. Dere passer nok best som foto-objekter.

Aino, rolig og fin, sammen med oldemor, Katha.

26.juni 2010 PAKKING:

Her skrues vannskålene fast.

"Selvgjort er velgjort."

Vi har en stor og god bil som vi har innredet etter vårt og hundene sitt behov. Bak i bilen har vi Trønder-bur, som er laget på mål til vår bil. Det ble også plass til både skap og en skuffeseksjon. Der har hundeutstyret sine faste plasser. I tillegg er der kroker til hundebåndene. Alt dette gjør det enklere for oss, når vi skal på tur.
Mapper med hundeutstyr settes på sin faste plass.

Siste innspurt.

Det er ikke bare hundene som har spesial-laget "avdeling". Ulf og jeg har også vår. Nå kan verken den eller resten av bilen sammenlignes med en bobil. Det gjør vi heller ikke, men vi er fornøyd , og den fungerer etter hensikten. Da er vi fornøyd.
Nå er det meste pakket og på plass i bilen, selv om vi ikke drar før mandag morgen. Da er også sykkelen min på plass i sykkelstativet.
Den glemmer jeg ikke, men for sikkerhetsskyld skal jeg gå gjennom huskelistene mine, krysse av det som er klart og merke meg, hva som gjenstår av pakking. 
Ulf har sjekket skapet med kjøkkenutsyr.

25.juni 2010 TIDSKLEMME.

Fra hagen vår.

I dag velger jeg å lage en miniside. Dagen har gått både til nødvendige oppgaver, i tillegg til gjøremål av ren fornøyelse. Ulf og jeg var bl a i byen og spiste middag. 
I kveld har vi også kost oss med god mat og fotball på TV. Innimellom har jeg til og fra vaskemaskin og tørketrommel. I morgen fortsetter ferieforberedelsene. Da skal jeg også være tilbake i vanlig gjenge på hjemmeside. 
Til da; ha en fortsatt fin kveld!
Aino var totalt uinteressert i fotballkampen på "Idaren".

24. juni 2010 SOMMERVÆRET HAR TATT PAUSE,....

Cerinne, Astra og Heid.

PARABOL OG INNEKOS.

Riktignok var formiddagen uten nedbør, og da var det arbeid med parabolen og trekking av nye ledninger, som sto på programmet. Etter mye om og men og uforutsette hindringer,, kom vi endelig i mål. Da var det bare selve instaleringen som gjensto. Vi fant frem instruksjonsboken og var klar for både nye utfordringer og hindringer. Utrolig nok uteble de, og nå både ser vi i HD og har alle mulighetene med å sette på pause, ta opp etc. Da gjenstår det bare å gjenta hele prosessen når vi kommer til Gressholmen, så får vi samme mulighetene der.
Det er ingen tvil om at Cerinne er drektig. Hun har allerede "oppført" seg slik som sist, veldig rolig og med større lyst og behov for å trekke seg tilbake og bare slappe av. Nå ser vi også på kroppen hennes, at det er valper på gang. Det blir første gang vi venter valper, mens vi er i Harstad. Vi kommer ikke til å reise sørover igjen, før det både er forsvarlig og uproblematisk med de små valpene.
Vi holder foresten på med å forberede turen nordover. Det er litt av hvert som må ordnes hjemme og mye som skal pakkes for en lang sommer til oss og hundene. 
Vi kommer iallefall ikke til å "reise lett." Det sørger jeg for.
Bonusbilde av Aino på bursdagen hennes.

En motvillig Atie; slutt på leken.

23.juni 2010 ST: HANSAFTEN OG VARRI-BURSDAG

Happy Birthday, Aino, Atie, Ami og Ante!

TRADISJONELL FEIRING MED FESTMAT OG GODBITER,....

Kosestund med Aino.

LEK OG MORRO I HAGEN FOR AINO...

Aino prøver å lokke meg til mere løping.

OG ATIE:

Deretter var det en like opplagt Atie sin tur.

ANTE ER BÅTVANT ...