BLOGG

Først må jeg presisere at vår altan ikke kan måle seg med den på forsiden. Men den fungerer utmerket for både oss, og både dachsene og vi trives der. Og siden vi har flyttet alle blomsterkrukkene våre opp i høyden, trenger vi ikke lengre bekymre oss over at dachsene "smaker litt".

Vel inne etter første tur i det fri og påfølgende fotografering, konstaterte Ulf han han slett ikke var fornøyd med dagens bilder. Men for å ikke overdrive første gangs friluftsliv, ble det både pupping og soving på de små, før vi igjen tok en tur ut.

Da ville fotografen heller ha oss ned på marken foran dachsehytten, så da fikk de små også gress under potene for første gang.

Selv om guttene allerede har vandret rundt i valpegården, hadde jeg ikke forventet at de skulle forlate teppet sitt og vandre ut i det høye gresset.

Aino var til og fra guttene sine med små avstikkere. Lurer på hva hun luktet under dachsehytten. Oteren krysser veien ligger lengre oppe, men rev eller røyskatt kunne det godt ha vært.

Heldigvis ble Ulf fornøyd med den siste fotoseansen, og det ble både mange og fine bilder i dag. Tusen takk! 

Dagens utflukt ga nok også mersmak for Varri-guttene. Så sant vær og temperatur tillater det, får gradvis komme mer og mer ut. 

Forsidebilde: Varris Gárgán

TRADISJONEN TRO.... hos både Captator-, og Varri-valpene, ble det servert hjortefilét i dag. Det gjør vi alltid når valpene inntar sitt første måltid med fast føde den dagen de er tre uker. Vi har enda tilgode at ikke dette er en fulltreffer hver eneste gang. Sånn var det i dag og. Så snart de fikk teften av kjøttet, "koblet" innstinktet seg inn. Valpene visste hva det gikk i, og de begynte umiddelbart å slikke i seg kjøttet, som Ulf hadde finhakket på forhånd. Vi synes at det er litt ekstra stas med dette første måltidet og koser oss like mye hver gang. Nå ligger Varri-guttene mette og gode i sengen sin. Kanskje drømmer de om det deilige hjortekjøttet, men i morgen venter Puppie-startervelling. Så får vi se om matlysten er like stor da.

H-1
H-1
H-2
H-2
H-3
H-3

Om ikke lenge står også Varri-guttene på rad og rekke og spiser pent fra hver sin skål akkurat som Eira, Enya og Estelle Leah.

Forleden dag fikk jeg denne koselige hilsenen. Nok en sommer er Enya og Leahså heldig at de får feriere noen uker i lag. Denne gangen tilbringes ferien hos Enyas mormor. Vi hilser så mye til "jentene våre", familiene deres og ikke minst mormor, årets feriervert og ønsker dere alle en Riktig god sommer!

Så har vi flagget 🇳🇴 og hatt kake 🎂 med 2 🎇 til ære for Daisy.

Sist, men ikke minst, lille Piri med rosettene sine fra helgens debut i valp 6-9mnd. 3xBIR, 2XBIG2 og BIS2